Traductor - Traducteur - Translator - Übersetzer

25 -26 i 27 Juliol ....ESBAIOLA'T !!!! - Festival de Teatre, Titelles, Dansa, Circ....

Esbaiola't és un festival de teatre al carrer i per a tots els públics organitzat per la Cia de Comediants La Baldufa i l'Ajuntament d'Esterri d'Àneu, que es realitza anualment en aquesta població a finals de juliol.

Esbaiola't es un festival de teatro en la calle y para todos los públicos organizado por la Cia de Comediantes La Baldufa y el Ayuntamiento de Esterri d'Àneu, que es realiza anualmente en esta población a finales de julio.

Enguany es realitzarà la setena edició d'un festival que pretén donar a conèixer les Valls d'Àneu, el teatre de qualitat del nostre país i portar bons exemples de l'exterior. Espectacles de circ, de carrer, contacontes, jocs, titelles, tallers i malabars ompliran els carrers d'Esterri durant tot el cap de setmana.

Este año se realizará la septima edición de un festival que pretende dar a conocer las Valls de Àneu, el teatro de calidad de nuestro país y traer buenos ejemplos del exterior. Espectáculos de circo, de calle, cuentacuentos, juegos, títeres, talleres y malabares llenarán las calles de Esterri durante todo el fin de semana.
 

No hay comentarios: