Traductor - Traducteur - Translator - Übersetzer

Embassament de la Torrassa o de la Guingueta - Mollera d'Escalarre


El embassament de la Torrassa o  Guingueta es un lloc perfecte per anar a descansar.... i/o fer un munt d'activitats.

El embalse de la Torrassa o de la Guingueta es un lugar perfecto para ir a descansar.... y/o hacer un montón de actividades

L’embassament de la Torrassa (nom que li prové de l’antiga i gran torre de guaita que existia en aquest indret) envoltat de camins aptes per a recorreguts amb bicicleta, senderisme i la practica de la pesca

Al mateix embassament hi trobem instal·lacions per a la pràctica d’esports nàutics d’aigües tranquil·les, així com excursions amb bicicleta pels voltants del llac.
El embalse de la Torrassa (nombre que le proviene de la antigua y gran torre que existía en este lugar) rodeado de caminos aptos para recorrer en bicicleta, senderismo y la practica de pesca.

Existe unas instalaciones para la práctica de deportes náuticos de aguas tranquilas, así como excursiones en bicicleta por los alrededores del lago.


La Mollera d’Escalarre.

Situada a la cua de l’embassament de la Torrassa,  la mollera d’Escalarre és una zona humida petita però molt bonica, envoltada de cims i amb un bosc de ribera.

Els ànecs hi són comuns a l'abril, també d’altres ocells aquàtics migradors diversos.

Si hi aneu a bona hora, als prats del voltant de la Mollera no us serà difícil descobrir-hi cabirols pasturant, i ja cap al migdia, cel amunt, voltors o fins i tot el rar trencalòs.

A la riba esquerra de la mollera hi ha una torre d’observació, un itinerari riberenc i diversos punts de picnic.

La Mollera de Escalarre.


Situada al final del embalse de la Torrasa, la mollera de Escalarre es una zona húmeda pequeña pero muy bonita, rodeada de cumbres y con un bosque de ribera.

Los patos son comunes en abril, también otros pájaros acuáticos migradores.

Si vais a primera hora, en los prados cercanos a la Mollera, no os será difícil descubrir corzos, y ya hacia el mediodía, en el cielo posibilidad de ver buitres.

En la orilla izquierda de la Mollera hay una torre de observación, un itinerario de ribera y varios puntos de picnic.

No hay comentarios: