Traductor - Traducteur - Translator - Übersetzer

AVIEM EL BESTIAR - GANADEROS DE INVIERNO

19 de març, 2 d’abril, 14 i 28 de maigDurant l’hivern les ovelles pasturen pels prats del voltant del poble. El pastor cada dia les ha de treure al matí i recollir-les a la tarda. És temps de gaudir dels matins freds d’hivern tot contemplant la vall. Acompanyarem i ajudarem a un dels ramaders de Llessui a aviar el bestiar. Ho vols provar? Sortida des de Llessui.

Durante el invierno la ovejas pastan en los prados de alrededor del pueblo. Cada día, el pastor debe soltarlas por la mañana y recogerlas por la tarde. Es el  momento de disfrutar de la mañanas frías de invierno mientras contemplamos el valle. Acompañaremos y ayudaremos a uno de los pastores de Llessui a soltar el ganado. ¿Quieres probarlo?. Salida desde Llessui.Casa del Parque Nacional de Espot

C. de Sant Maurici, 5
25597 Espot (Pallars Sobirà) - Tfno./Fax 973 624 036

PREUS


El servei de guies interpretadors fa itineraris durant tot l’any. Per a més informació i reserves cal telefonar a qualsevol de les dues Cases del Parc de Espot, o al centre d’informació de Llessui.


Preus per persona (mínim 5 persones):
7,20 €/itinerari de mig dia
14,20 €/itinerari de dia sencer
24,80 €/persona i dia en ascensions i travessies

Preus especials per a menors de 12 anys:
4,80 €/itinerari de mig dia
7,20 €/itinerari dia sencer

Grups organitzats (més de 20 persones):
2,90 €/persona en itineraris de mig dia
5,00 €/persona en itineraris de dia sencer

Lloguer de raquetes de neu:
8,00 € per persona/dia

Els itineraris sobre neu incrementen el preu un 20%. Els preus no inclouen ni els transports públics, ni l’estada en els refugis.

No hay comentarios: